6 redenen om als kleuter met Kumon te beginnen Te vroeg beginnen is niet vaak het geval bij Kumon

2023-05-17

t f B! P L

Kumon is een les die optimaal gebruik maakt van de opbouw vanaf jonge leeftijd. Zelfs kleine kinderen kunnen vanuit het materiaal dat ze kunnen opklimmen naar het volgende niveau, en je ziet ze gestaag groeien.

Terwijl zaken als hiragana, tellen en slagen tellen die op jonge leeftijd worden geleerd door ouders kunnen worden aangeleerd, heeft Kumon het voordeel dat je direct kunt doorstromen naar lesmateriaal voor de middelbare school.

In dit artikel leggen we uit waarom Kumon wordt gekozen als de beste keuze voor leren vanaf jonge leeftijd, en wanneer je je kind niet naar Kumon hoeft te sturen. Je kunt groei ervaren, zelfs als je op jonge leeftijd begint

Als je op jonge leeftijd met Kumon begint, kun je steeds verder vooruit.

Kumon is gebaseerd op herhaling van de basis, dus als je het lang volhoudt, zul je, afhankelijk van het individu, verder kunnen komen, en er zijn materialen beschikbaar voor kinderen vanaf drie jaar, en er is zelfs een Kumon voor baby's onder de twee jaar, genaamd Baby Kumon.

Als je denkt aan een soort studiegericht leren, zijn er niet veel lessen waarmee je op zo'n jonge leeftijd kunt beginnen. Bovendien, zelfs als je op jonge leeftijd begint, kun je nog steeds beetje bij beetje door de stof heen komen. Kumon is populair als een les die gemakkelijk te begrijpen is en waarbij u de groei van uw kind kunt voelen.

Uitstekend handschriftmateriaal Zun Zun

Kumon staat bekend om Japans, wiskunde en Engels, maar voor jongere kinderen is er ook een handschriftmateriaal dat 'Zundun' heet.

Dit is educatief materiaal waarmee kinderen kunnen oefenen met het tekenen van lijnen met een potlood, te beginnen met rechte en gebogen lijnen en overgaand in steeds complexere lijnen, zodat ze cijfers en hiragana kunnen schrijven.

De leraar geeft advies over hoe het potlood vast te houden en zelfs over de vorm van het tekenen van de lijnen. Kinderen kunnen wel vrij tekenen, maar krijgen niet vaak de kans om het tekenen van lijnen te oefenen op de manier die zij willen.

Bovendien is "Zun-Zun" een vak dat je gratis krijgt bij het leren van Japans en rekenen, in plaats van een maandelijks bedrag te betalen zoals bij andere vakken. Zelfs ouders die hun kinderen inschrijven bij Kumon zijn zich soms niet bewust van het bestaan van 'Zun-Zun' als ze voor het eerst meedoen. Zun-Zun, waarmee je tegen een redelijke prijs je handschrift kunt oefenen, is een verrassend voordeel wanneer je op jonge leeftijd met Kumon begint.

We hebben de veranderingen die hebben plaatsgevonden sinds we onze kinderen Zun-Zun hebben laten proberen hieronder bekeken. U ziet de voordelen van het leren van de vaak onderschatte streek.

Overzicht van de voordelen van Kumon ZunZun! Het doet meer dan alleen hun handschrift verbeteren!

Sommige klassen hebben Kumon aanbevolen boeken en educatief speelgoed.

Dit hangt af van de klas, maar in sommige klassen zijn er ook door Kumon aanbevolen boeken en educatief speelgoed.

Er zijn veel soorten educatief speelgoed en boeken, maar het is moeilijk om te weten wat voor soort dingen je voor je kind moet kopen om het geïnteresseerd te krijgen. Ze nemen veel ruimte in beslag, zodat u misschien aarzelt om "het te kopen en te ontdekken dat het niet werkt", en er zijn zoveel verschillende soorten dat het moeilijk is om te weten wat er te kiezen valt.

Kumon biedt een aanzienlijk aantal educatieve speeltjes aan en heeft aanbevolen boeken voor elke klas. Dat soort speelgoed en boeken zijn er vast wel, en vooral is het een groot voordeel om iets waarin uw kind geïnteresseerd is ook daadwerkelijk aan te kunnen raken.

U hoeft geen moeite te doen om zelf lesmateriaal uit te zoeken

Veel ouders willen hun kinderen misschien iets te leren geven, ook al is het geen Kumon. Sommigen willen misschien dat hun kinderen op zijn minst hun eigen naam kunnen schrijven tegen de tijd dat ze naar de basisschool gaan, of ze willen hen hoogbegaafd onderwijs geven.

Ouders kunnen bijna alles wat hun kinderen op jonge leeftijd kunnen, dus ze kunnen hun kinderen zelf dingen leren als ze dat willen. Er bestaat veel lesmateriaal voor dit doel.

Het is echter niet eenvoudig om zelf een onderwijsplan te maken. Het kost veel moeite om zelf te beslissen welke materialen je gebruikt en waar je naar streeft. Aan de andere kant leert Kumon de basisdingen die kinderen op school leren, dus er zijn geen fouten als je ze toch laat leren.

Kumon zal nadenken over het lesmateriaal en de manier van werken, wat voor drukke ouders in de moderne tijd een goede zaak is.

Thuis lesgeven kan moeilijk zijn.

Zelfs als je zelf het lesmateriaal hebt gekozen en een duidelijk doel voor ogen hebt, is het zinloos als je zelf niet goed kunt lesgeven.

Maar lesgeven is niet gemakkelijk. Ook al geven leerkrachten die les moeten geven les, toch zijn er elk jaar weer kinderen die de lessen niet kunnen bijbenen.

Mensen die leraar willen worden zijn waarschijnlijk mensen die oorspronkelijk het besef hadden dat ze goed waren in lesgeven. Na vier jaar gespecialiseerde opleiding aan de universiteit leggen ze een streng examen af en doen ze elk jaar leservaring op.

Toch zijn er nog steeds kinderen die niet goed communiceren in de klas. Het is niet verwonderlijk als ouders niet in staat zijn hen goed les te geven.

Kumon-leerkrachten hebben niet noodzakelijk meteen leservaring, noch is een lesbevoegdheid essentieel voor de baan. Wel hebben ze in ieder geval ervaring met Kumon-leerlingen, en het Kumon-materiaal is gemakkelijk te volgen door zelfstudie.

Een van de redenen om naar Kumon te gaan is dat het niet veel vaardigheid vereist in het lesgeven aan ouders.

Een op de drie studenten aan de universiteit van Tokio zijn voormalige Kumon-studenten.

Dit is een verhaal dat vaak ter sprake komt als het over Kumon gaat, maar er is een onderzoek waaruit blijkt dat meer dan 30% van de studenten aan de Universiteit van Tokio voormalige Kumon-studenten zijn.

Als we naar de uitsplitsing kijken, zien we dat 43,4% vijf jaar of langer met Kumon is doorgegaan, en dat meer dan 30% in alle vakken is doorgestroomd naar de J-materialen, die gelijk staan aan de middelbare school. De verworven vaardigheden zijn niet alleen academische basisvaardigheden, maar ook niet-cognitieve vaardigheden zoals doorzettingsvermogen en concentratievermogen; bijna 90% van de respondenten noemt deze vaardigheden.

Kumon van jongs af aan kan een grote hulp zijn indien voortgezet

Voortzetting van Kumon wordt moeilijker naarmate het cijfer hoger is. Dit komt omdat ze naar cramscholen gaan voor toelatingsexamens of druk worden met clubactiviteiten. Als u Kumon lang wilt voortzetten, kunt u het beste vroeg beginnen.

Kumon is een les waar je al heel jong mee kunt beginnen. Er zijn veel lessen die vanaf jonge leeftijd kunnen worden gedaan, maar niet veel die tot in de basisschool en de middelbare school kunnen worden voortgezet. Bovendien zal de inhoud die je in Kumon leert je vrijwel zeker helpen bij je schoolwerk, en het is gemakkelijk te begrijpen en je zult een echt gevoel van groei krijgen.

Je kunt dezelfde inhoud zelf onderwijzen, al is het maar in de eerste jaren, maar het kost veel tijd en moeite om de juiste materialen te kiezen, en je kunt het misschien niet altijd goed onderwijzen. Uiteindelijk, als de inhoud zo ver gevorderd is dat de ouders het niet meer begrijpen, kunnen ze het hun kinderen niet meer leren.

En als je lang kunt doorgaan met Kumon, kun je misschien de basis leggen voor academische vaardigheden op topniveau.

Als je op jonge leeftijd met Kumon begint, is de inhoud in het begin te gemakkelijk en kun je je afvragen of het zin heeft. Maar op de lange termijn zal het zeker een grote hulp zijn voor uw kind.

populaire artikels

QooQ