Kumon Japans 2A is een uitgebreide afwerking van Hiragana Laten we deeltjes, modders en afstoters aanvallen!

2023-05-17

Japans (taal)

t f B! P L

Kumon Japans 2A is het laatste Japanse taalmateriaal voor jonge kinderen. Ondersteun het leren van uw kind door de afbeeldingen van de materialen en de aanvalspunten te begrijpen.

Bekijk de niveaus van het Kumon Japans 2A lesmateriaal

De Kumon Japanse 2A lesmaterialen zijn als volgt.

Als nieuw concept worden 'partikels' geïntroduceerd; terwijl in 3A bijvoeglijke naamwoorden en werkwoorden werden behandeld, leren de leerlingen in 2A partikels.

Daarnaast worden nu alle hiragana, inclusief "warrige en afstotende" hiragana, behandeld, en komen hiragana zinnen eindelijk aan bod.

Controle van de uitleg van de Kumon-formules

Laten we vervolgens de uitleg van de Kumon-formules controleren.

Volledig beheersen van het lezen en schrijven van alle hiragana (inclusief verwarde klanken, zwavel, enz.). Leer de soorten en functies van deeltjes. Zinnen in hiragana leren lezen en de inhoud van elk element begrijpen; zinnen van ongeveer 100 karakters met gemak en met begrip van de inhoud leren lezen.

De zin "Het lezen en schrijven van alle hiragana volledig beheersen" is indrukwekkend. Het is duidelijk dat de voorschoolse taak in Kumon Japans het beheersen van hiragana is. Ook zijn de zinnen tot 100 karakters lang, dus tegen die tijd zou je veel prentenboeken moeten kunnen lezen.

Op welke leeftijd zijn deze materialen om te leren?

Het is ook belangrijk de plaatsing van 2A te controleren.

Het is het laatste lesmateriaal in de vroege kinderjaren. Als richtleeftijd is het een materiaal om rond de leeftijd van vijf jaar te bestuderen.

Gezinnen die op drie- of vierjarige leeftijd met Kumon beginnen en goede vorderingen maken in hun studie, zullen vanaf deze leeftijd kinderen zien die geleidelijk aan vooruit kunnen in de leerstof.

Wat zijn de belangrijkste strategieën?

De nieuwe elementen die in 2A aan bod komen zijn onder meer moddergeluiden, afstotende geluiden en deeltjes.

Kinderen zullen deze klanken van nature horen in de dagelijkse spraak en het lezen, dus het is onwaarschijnlijk dat zij deze voor het eerst kennen wanneer zij beginnen met het leren van 2A. De moeilijkheid kan liggen in de gelijkenis van de vormen bij het schrijven van de letters. De uitspraak van "ha", "pa" en "ba" is uiteraard verschillend en uw kind zal ze gemakkelijk als klanken kunnen herkennen, maar de vormen van de letters lijken sterk op elkaar. Het zal gemakkelijker te begrijpen zijn als u de lettervorm aan de klank kunt koppelen met behulp van iets als een hiraganaposter.

Het partikel is een onderdeel van de dagelijkse conversatie dat vaak wordt weggelaten. Bij het eten van rijst wordt zelden 'laten we rijst eten' gezegd in een gesprek, en het partikel 'laten we rijst eten' wordt vaak weggelaten in de dagelijkse conversatie. Daarom is het mogelijk dat zelfs kinderen met een rijke taal in conversatie verrassend onbekend zijn met het concept van deeltjes.

De gemakkelijkste manier om kinderen de kans te geven deeltjes te horen is hen voor te lezen. Het weglaten van partikels is veel minder waarschijnlijk in geschreven taal. Zelfs gesprekszinnen in de geschreven taal zullen vaak worden geschreven zonder weglating van deeltjes als het boek een echt prentenboek is voor ongeveer vijf jaar. Het begripsniveau zal variëren naargelang zij vertrouwd zijn met de geschreven taal via prentenboeken.

Aangezien dit de laatste fase van het hiragana syllabarium is, zijn er een aantal begrippen die wat moeilijker zijn dan het hiragana syllabarium.

Als u door dit onderdeel heen kunt komen, kunt u eindelijk het materiaal voor basisschoolleerlingen gebruiken. Laten we ons best doen.

populaire artikels

QooQ